fbpx

Snel ontspannen met de ZEST methode met de gratis mini relax video's

Wat?

Eenvoudige, krachtige oefeningen om tot rust te komen, die je thuis, onderweg, op je werk kan toepassen. Er staan 4 video’s klaar voor jou. Ze duren 5 tot 8 minuten. Zorg dat je niet gestoord op een rustige plek bent.

Hoe?

Oefen dagelijks met één video met je smartphone of tablet en je koptelefoon zodat je helemaal kan focussen op de oefening en de stem van Wim.  Bouw het op zoals je wenst: dag 2 of week 2 schakel je over naar les 2.

Resultaat!

Dankzij de dagelijkse routine van de oefening mét video, wordt het snel een gewoonte: BEWUST ademen en controle krijgen over de situatie. Je ademt en je hebt meer focus voor een spannende telefoon, een zoom meeting, een gesprek… even enkele seconden concentratie op je ademhaling én je positieve mindset en klaar. Daardoor ben je zelfzeker, trefzeker, kalm en geloofwaardig tijdens je dag.

Tijdens de nacht verbetert je slaapkwaliteit en wordt je toch wakker, dan is dat een ideaal moment om… te oefenen, en zodoende in slaap te vallen. Mensen die de Zest methode toepassen zijn zeer enthousiast over het resultaat.